Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Валери Божинов се снима в поп-фолк клип
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:06 / 20.04.2006Коментари ()9818
©
След категорично заявеното “Аз съм секси”, Алисия за пореден път отправя своята провокация към почитателите си. Този път тя помисли и за женската част от тях.

Най-новата песен на сексапилната изпълнителка носи сладкото заглавие “Карамел”. Тя е с модерно звучене и закачлив текст.

В песента взема участие не кой да е, а най-скъпоплатеният български футболист, детето чудо на българския футбол – Валери Божинов!!!

Естествено той с удоволствие прие поканата за участие и във видеореализацията на “Карамел”. Видеоклипът е под режисурата на Ники Нанков, а кадрите са от новооткрития Spa център “Аркадия” в София, който затвори врати цял ден и предостави луксозните си зали за релакс на снимачния екип.

“Познаваме се с Валери от известно време. Тъй като идва лято, аз реших да направя закачлива песен, която да носи лятно настроение и наслада. И за видеоклипа ми трябваше красив мъж. Бях категорична, че това може да бъде само Валери. Той прие с радост поканата ми и така за пръв път участва във видеоклип, за което съм му много благодарна. Датата на клипа определихме заедно според ангажиментите и на двама ни.”, сподели Алисия.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Valeri-Bozhinov-se-snima-v-pop-folk-klip-16003
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.