Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дете и двама възрастни загинаха в катастрофа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:30 / 07.05.2006Коментари ()2603
©
Снимка: Архив Plovdiv24.com.
Трима души, между които и дете, са починали при тежка катастрофа, станала вчера на изхода на гр. Баня, посока Карлово. Други четирима са настанени в болница с наранявания.

Около 16.30 часа лек автомобил “Опел Кадет”, управляван от С.И./63/ от Пловдив, се сблъсква челно с “Волво ХС-90” с водач Т.И./50/ от Пловдив. От удара пътуващата на предната седалка на опела Е.Г./54/ от с. Ягодово и спътникът й на задната дясна седалка Д.Р./53/ от същото село са починали на място. 9-годишната Е.Ж. от Пловдив, която е пътувала по средата на задната седалка, е починала по-късно в болницата в Карлово.

Водачът на опела е получил фрактура на 6 ребра, десния крак и дясната ръка и е настанен в болница с опасност за живота. Пътуващата на задна лява седалка Е.П./65/ от Пловдив е с фрактура на левия крак. 6-годишната Е.П. от Пловдив, която е била настанена по средата отзад на опела, е с контузни рани по лицето. Шофьорът на волвото е получил контузни рани по лицето, като след преглед в болницата е освободен за домашно лечение.

По първоначални данни причината за катастрофата е неправилно изпреварване при наличие на насрещно движение от страна на водача на опела. Местопроизшествието е било посетено от две пожарникарски коли.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Dete-i-dvama-vuzrastni-zaginaha-v-katastrofa-16328
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.