Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Представят книга на Христо Нанев за феномена Слава Севрюкова
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:01 / 27.05.2010Коментари ()14485
©
От 18 часа тази вечер в Литературен салон „Алеко" ще се състои среща-разговор с Христо Нанев и представяне на книгата му за Слава Севрюкова „Зеница на вселената".
Христо Нанев изследва свръхсензетивния феномен и личността на известната лечителка, призната приживе и от Учителя Дънов, и от Ванга. В книгата писателят обобщава и ни разкрива част от неизвестното за Слава Севрюкова.

"Психотронното око" на Слава Севрюкова "проговаря" - Минало и бъдеще през "погледа на идните поколения": Кои сме ние? От къде идваме? Какви са стръмнините на съдбата пред Човечеството? Опасностите ще ни пометат ли? България и светът - падение или възход?...

Писателят Христо Нанев е завършил българска филология и театрална режисура в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Автор е на книгите: „Предсказанията на Кики",1991 г.; „Сатирични пластики", 1994 г.; „Енергийна свръхестественост"; „Прераждане и еволюция", кн.1, 2002 г. Автор е на изследването "Регресия и възстановяване на спомени от предишен живот", както и на книгите за Слава Севрюкова "Бъдете в този свят, но не от този свят" и "Прозрения". Има щастието да бъде допуснат твърде близо до обкръжението на Слава Севрюкова. Върху книгите си за ясновидката работи в продължение на близо две десетилетия.

 



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Predstavyat-kniga-na-Hristo-Nanev-za-fenomena-Slava-Sevryukova-165856
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.