Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивчанин: След 30 години тук ще останат само... Просто не искам да го напиша...
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:52 / 09.09.2023Коментари ()26755
Защо се избиваме по пътищата? Този въпрос е все по-често използван от медиите, за да стигнем до истината. Тя е много проста и елементарна, но боли! Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си до нашата медия. И допълва:

Ето я истината:

1. Полицията не работи! Тя не извършва превенция, не е на пътя, а е в храстите на хранилка! 

2. Нито полицията, нито 112 вършат работа!!! Те уж приемат сигнали, но де факто по тези сигнали не се работи. Всичко е лъжа и измама! 

3. Шофьорите в България масово са с диагноза "недосегаем, безсмъртен и неуловим!" Те са и функционално, и ментално неграмотни! Най-тежките случаи сред шофьорите са тези с БМВ-тата... Снимките по-долу го доказват за пореден път!!! Снимките и статистиката не лъжат!!!

4. Защо не трябва да се свидетелства? Защото никой няма да те защити, ако някой случайно поиска да те чуе!!! Защото полицаите веднага ще ти издрънкат личните данни на обвинения и после ще си го отнесеш здраво!!! Да, никой няма да те защити! Колкото някой защити Митко от Цалапица или онова хлапе в София на пешеходната пътека и онова в Бургас, и, и, и... списъкът е брутално дълъг!!!

Изводът:

1. България е гето от африкански тип! 

2. Децата ни избягаха и никога, за нищо на света няма да се върнат!!!

3. След 30 години тук ще останат само... Просто не искам да го напиша...

Честито на оцелелите днес!


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanin-Sled-30-godini-tuk-shte-ostanat-samo-Prosto-ne-iskam-da-go-napisha-1817625
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.