Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Три пътно-транспортни произшествия с 8 ранени без опасност за живота
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:48 / 05.08.2006Коментари ()1047
80-годишна пешеходка от с. Новаково е с фрактура на дясно стъпало и дясна лакътна става след катастрофа, станала вчера в 8.20 часа на ул.”Родопи” пред №10 в същото село. При извършване на неправилна маневра на заден ход товарен микробус “Ситроен” с водач И.Д./25/ от Асеновград блъснал възрастната жена. А.П. е настанена в болница без опасност за живота.

В 08.45 часа на пътя Белозем-Пловдив лек автомобил “Мерцедес”, управляван от турския гражданин Д.К./43/, напуска пътното платно и се преобръща в дясно. С фрактури и контузии са водачът и петима пътници в автомобила- 40-годишната Д.К., К.К./18/, С.К./16/, К.К./15/ и М.Й./18/, всички са турски граждани. По първоначални данни причината за случилото се е движение с несъобразена скорост в крива от страна на шофьора.

39-годишен пловдивчанин е фрактура на бедра след пътен инцидент, станал на автомагистрала “Тракия”, посока Бургас. Около 15 часа К.Д. спрял в аварийната лента, за да смени гумата на лек автомобил “Рено” с ремарке. Тогава бил блъснат от автокран “Бучеджи” с водач И.П./56/ от Пловдив. Причините за катастрофата са в процес на изясняване.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Tri-putno-transportni-proizshestviya-s-8-raneni-bez-opasnost-za-zhivota-18292
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.