Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Съпрузи се бият в Братаница, хвърлят камъни по полицаи и преследват съседи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:56 / 12.11.2010Коментари ()1590
© Plovdiv24.bg
Млад мъж, неговата съпруга и брат му бяха задържани от служители на РУП-Пазарджик за извършените от тях хулигански прояви. Вчера в пазарджишкото село Братаница се разразил скандал. 34-годишният А.И. след солидна почерпка с алкохол се скарал със съпругата си Т.М.-30 г. Разпрата обаче се разгорещила и свадата прераснала в побой. Междувременно съседи станали свидетели на случващото се и решили да се намесят, за да спрат развилнелия се мъж. Така обаче те си навлекли неговата агресия.

Пръв на мястото пристигнал местният полицейски инспектор, който предприел действия за туширане на скандала. За благодарност Т.М. хвърлила по него камък и униформеният бил принуден да повика подкрепление от РУП-Пазарджик. Пристигналите на мястото автопатрули също станали обект на ругатни, псувни и закани за саморазправа. Междувременно А.И. тръгнал да преследва с брадва в ръка съседите си, а на негова страна се включил и брат му Г.И.-31 г. Служителите на реда реагирали бързо и адекватно, парирали действията на скандалджиите и им поставили белезници. И тримата били задържани в ареста на полицейското управление в областния град. Срещу А.И. е образувано бързо полицейско производство за хулиганство, а на съпругата и на брат му били съставени актове по Указа за борба с дребното хулиганство. Вчера в свое заседание Районния съд в Пазарджик признал двамата за виновни и постановил най-тежкото наказание - задържане в РУП-Пазарджик за срок от 15 денонощия.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Supruzi-se-biyat-v-Bratanica-hvurlyat-kamuni-po-policai-i-presledvat-susedi-206201
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.