Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, че някой ще пострада
Автор: Цвети Тончева 21:57 / 16.05.2024Коментари ()5404
© Plovdiv24.bg
Предполага се, че Венцеслав Караджов има оръжие. Той се е барикадирал в дома си и заплашва, че ако се опитат да влязат, за да го арестуват, ще пострадат още двама-трима души. Това съобщи за Plovdiv24.bg адвокатът му Зоя Тошкова.

"След обяд му съобщих решението на ВКС, с което се потвърждава доживотната му присъда, а той ми каза, че няма да лежи до живот в затвора, той като смята, че е невинен. Каза ми, че няма какво да губи вече. Вероятно има оръжие", каза Тошкова. 

Той е в домашен арест с гривна за проследяване от февруари 2023 година. В момента е сам в дома си. Адвокатът му говори с него по телефона, но знае, че той е непреклонен и никой не е в състояние да го убеди да се предаде доброволно.

Според Зоя Тошкова няма нито едно доказателство за убийството, не е намерено нито оръжието, нито е доказано, че той е бил на мястото на убийството. 

"Ситуацията стана много тежка, ние двамата най-добре знаем през какво минахме. Той е убеден, че системата никога няма да се промени. С измислици и предположения не може да се обвинява в убийство", добави адвокат Тошкова.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Advokatkata-na-Karadzhov-Predpolagame-che-ima-oruzhie-i-zaplashva-che-nyakoi-shte-postrada-2117339
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.