Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Разочарован от чужда жена похотливец потърси алкохолна утеха, но съжали горчиво
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:06 / 29.05.2024Коментари ()7712
©
Столичанин е заловен за трети път пиян зад волана след любовно разочарование. Сега го чака дело и конфискация на автомобила.

Мъжът имал среща в хотел с любовницата си. Забавил се на работа и когато отишъл, тя вече спяла. Имало и полупразна бутилка водка в стаята. Ядосал се и пресушил алкохолната напитка. Опразнил и минибара на хладилника.

Бесен, че не е консумирал любовта, мъжът си тръгнал. Качил се на колата си и потеглил към дома си. Колата криволичела по пътя, а полицаите от СДВР забелязали, че и мъжът не изглежда адекватен. Подали му сигнал да спре и го проверили. Оказало се, че Борис шофира с 3,88 промила алкохол в кръвта. Нещо повече - справка показала, че това е третото му задържане с алкохол зад волана.

През 2017 г. е спрян с 0,7 промила алкохол, за което го глобили с 500 лева и е останал без книжка за 6 месеца. Двойни санкции получил година по-късно, защото вече бил хванат с 1,12 промила.

При третия път ги е надградил до 3,88, които са около половин бутилка концентрат. Той може да получи до 3 г. затвор, а колата му да бъде отнета. Мъжът е обвинен, пише "24 часа".


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Razocharovan-ot-chuzhda-zhena-pohotlivec-potursi-alkoholna-uteha-no-suzhali-gorchivo-2132286
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.