Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Млад мъж от пловдивско село направи голяма глупост няколко часа, след като бе освободен от ареста
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:44 / 07.06.2024Коментари ()7548
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Млад мъж направи опит за кражба от магазин няколко часа, след като беше освободен от полицейския арест, където бе задържан за друго подобно престъпление, съобщи пресцентърът на ОДМВР-Пазарджик

Става дума за 22-годишен жител на пловдивското село Триводици. В сряда е бил задържан за срок от 24 часа в ареста. Причина за това е опит за кражба от касата на магазин в сряда. За негова зла участ той бил забелязан от служителите в обекта и на мястото пристигал полицейски автопатрул от РУ-Пазарджик, който го задържал. Спрямо него било образувано бързо производство.

Вчера следобед апашът бил освободен от полицейския арест, поради изтичане срока на задържането му. Няколко часа по-късно той отново направил за кражба от магазин за хранителни стоки в областния град. Работещите вътре обаче го спипали докато измъквал сумата от 400 лева и отново повикали полиция.

Така само след няколко часа на свобода мъжът се озовал отново в полицейския арест. Сдобил се и с второ бързо производство. Работата по случаите продължава под надзора на прокуратурата.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Mlad-muzh-ot-plovdivsko-selo-napravi-golyama-glupost-nyakolko-chasa-sled-kato-be-osvoboden-ot-aresta-2142960
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.