Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Поход за защита на традиционните семейни ценности в няколко града в страната
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:15 / 14.06.2024Коментари ()2078
©
Поход за Семейството и New life (Нов Живот). Началото му ще бъде дадено в 16:00 часа, а мястото е сцена "Раковина“ в Морската градина. Продължителността е 4 ч.

Заставаме отново за утвърждаване на брака само от мъж и жена, в подкрепа на традиционните християнски и общочовешки семейни ценности и добродетели, и в защита на правата на родителите и децата без да ги противопоставяме, пишат организаторите.

За останалите градове София, Пловдив, Бургас, Русе и други ще има отделни събития със същото име - "Поход за Семейството".

Отговори на въпроси за събитието можете да намерите в нашия сайт на адрес: family.bg/pohod. Започнахме подготовката на събитието в град Варна за 2024 г. Организации и лица, които искат да се присъединят към дейностите по организирането - бизнеси, фондации, сдружения, религиозни общности и частни лица (без политически партии и техни представители), могат да се свързват с нас на имейл office@family.bg, допълват инициаторите на мероприятието.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Pohod-za-zashtita-na-tradicionnite-semeini-cennosti-v-nyakolko-grada-v-stranata-2151800
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.