Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Днес и утре ще е забранено за автомобили в две улици в центъра на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 05:40 / 16.07.2024Коментари ()6529
©
Движението, престоят и паркирането на автомобили по улица "Д-р Георги Вълкович" и ул. "Станислав Доспевски" се ограничават за времето от 08:00 ч. днес до 20:00 ч. на 17 юли (сряда), информират от общинското предприятие "Организация и контрол на транспорта“.

Това се налага, за да се осигури безопасността на миряните, които ще се поклонят пред паметта на Света Великомъченица Марина в митрополитския храм, който носи името й.

Въвеждат се и мерки за безопасното преминаване на участниците в литийното шествие, което ще се състои днес от 18 до 19 ч.

То ще мине по следния маршрут: катедрален храм "Успение Богородично“, ул. "Съборна“, ул. "Отец Паисий“, площад "Римски стадион“, ул. "Княз Александър I“, ул. "Д-р Георги Вълкович“, митрополитски храм "Света Марина“.

Организацията и контролът на движението на превозни средства, както и охраната на мероприятието се осъществяват от ОД на МВР - Пловдив.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dnes-i-utre-shte-e-zabraneno-za-avtomobili-v-dve-ulici-v-centura-na-Plovdiv-2188037
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.