Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът на Пловдив: Искам да поздравя младежите, които са останали в България
Автор: Васил Динев 10:10 / 20.07.2024Коментари ()3103
Над 100 младежи от областите Пловдив, Пазарджик, Хасково, Смолян и Кърджали участват в Регионалната академия “МГЕРБ за твоя регион", предава репортер на Plovdiv24.bg.

Събитието се провежда днес и утре в Пловдив. Форумът се организира от фондация "Ханс Зайдел“ и Сдружение “Граждани за Европейско Развитие на България".

Регионалната академия бе открита от председателя на МГЕРБ Георг Георгиев и кмета на Пловдив Костадин Димитров.

"Над 100 милиона лева бяха гласувани за инфраструктура на Пловдив по време на управлението на ГЕРБ. Във всеки областен град вече има спортна зала, в Пловдив се отпусаха пари и за стадионите. Искам да поздравя младежите, които са останали в България - към вас гледаме с огромна надежда", заяви градоначалникът на Пловдив.

На младежката академия присъстват председателят на Народното събрание Рая НазарянРосен Желязков, председателят на комисията по труда и социалната политика в Народното събрание Деница Сачева, народният представител Тервел Георгиев, Владимир Темелков, зам.-кмет на град Пловдив, кметът на Хасково Станислав Дечев и евродепутатът Андрей Ковачев.

Сред основните теми на форума са енергийната стратегия на България, дигитализацията на общините, иновациите, както и младежките политики. Днес председателят на партията Бойко Борисов също ще говори пред младежите.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-na-Plovdiv-Iskam-da-pozdravya-mladezhite-koito-sa-ostanali-v-Bulgariya-2194080
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.