Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Адвокати, екскурзии, скъпи телефони: Намекнаха, че дама изкарва пари, като продава тялото си
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 21:40 / 20.07.2024Коментари ()9541
©
Районен съд Пловдив призна за невинен мъж, който по време на съдебно заседание е изказал мнение за конкретна дама, предава Plovdiv24.bg.

Жената се е почувствала публично обидена и оклеветена от думите на господина и е решила да търси правата си по съдебен ред.

Тя е предявила граждански иск в размер на 10 000 лева, представляващ обезщетение за неимуществени вреди, които е получила вследствие на твърденията му.

"Притеснява ме миналото и настоящето на г-жа И., съмнителни факти, господинът, с когото съжителства и който плаща всички тези адвокати, екскурзии, скъпи телефони. Става въпрос според мен за скрита проституция. Не искам Т. да има отношението към живота, което майка й има. Искам детето да расте по друг начин. Постоянно се навъртат някакви възрастни мъже около г-жа И., и по-млади мъже", са конкретните думи, които той е споделил. 

В крайна сметка съдия Методи Антонов го е признал за невиновен и е осъдил засегнатата дама да заплати разноските по делото на господина в размер на 500 лева. Това е цената на адвокатския хонорар на защитника му. 

Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Окръжен съд - Пловдив.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Advokati-ekskurzii-skupi-telefoni-Nameknaha-che-dama-izkarva-pari-kato-prodava-tyaloto-si-2194716
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.