Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
За втори път продават триетажна къща в Пловдив, цената скочи
Автор: Данислава Вълкова 08:30 / 31.07.2024Коментари ()7456
©
Пореден опит за продажба на имот в Пловдив от страна на частен съдебен изпълнител, този път обаче цената се покачи с 6000 лева, видя Plovdiv24.bg в регистъра за продажби. Първоначалният опит е 236 800, а сега е 242 520 лева. Трябва да направим уточнението, че продажбата е на ½ идеални части, т.е. половината имот.

Триетажната къща на груб строеж и двор с няколко реда лозя се намира в район “Южен" в Пловдив на ул. “Чинар" и е с площ 992 кв. м., с предназначение за ниско застрояване (до 10 м).

При извършване на описа на поземления имот частният съдебен изпълнител Стефан Горчев констатира, че в имота е започнал строеж на триетажна сграда с частично изпълнен покрив в южната част, която не е отразена в кадастралната карта.

Имотът е собственост на длъжника Сийка Кикьова, която не е изплащала договорна ипотека, отделно има и доста възбрани. Задатъкът е 10 % от първоначалната цена, като желаещите могат да участват в търга до 12 септември, като на 13 ще бъде обявен новият собственик, ако има такъв.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Za-vtori-put-prodavat-trietazhna-kushta-v-Plovdiv-cenata-skochi-2208753
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.