Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Продават любимо и емблематично за Пловдив заведение
Автор: Георги Кирилов 13:07 / 03.08.2024Коментари ()26925
© Google
Емблематично и любимо заведение на пловдивчани се продава за сумата от 870 000 хиляди евро или 1 703 727 лева, видя Plovdiv24.bg в един от сайтовете за продажба на имоти. 

Ако не желаете да закупите мястото, имате възможност да го вземете под наем за 3500 евро на месец. 

Обектът се намира в "Кършияка" и според продавачите това е един от най-предпочитаните райони на Пловдив. Площта, на която се простира заведението, е 348 кв.м, а типът строителство е тухла. 

Градината, с която заведението бе известно години наред, е на площ от 300 кв.м. и е оборудвано с електрическа тента, покриваща цялата градина. 

Според обявата мястото се състои още от две търговски зали, отделни помещения за топла и студена кухня с необходимото оборудване, офис, четири тоалетни за посетители, баня, тоалетна и съблекалня за персонала и склад. Електрическата инсталация е нова, а система за климатизация е два вида: всмукателна и нагнетателна. Разбира се пожароизвестителна система също е на лице. 

Обявата е публикувана в първите дни на юни и засега е гледана стотици пъти. 

Преди години заведението, което се помещаваше вътре, бе синоним за страхотен купон и незабравими спомени. 

От 2012 до 2021 година локацията на ресторанта не бе променяна. През пролетта на 2021 година заведението се измести в непосредствена близост със същото име, но атмосферата коренно се промени.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Prodavat-lyubimo-i-emblematichno-za-Plovdiv-zavedenie-2210950
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.