Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Предприемач: Цените няма да паднат никога! Направете това, за да не ви пука кое колко струва!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:17 / 06.08.2024Коментари ()5085
©
Цените на имотите не са безумни. Имотният балон няма да се спука. Това, което се случава, е, че парите ни се обезценяват. Колко струваше преди 5 години да напълним резервоара на колата ни - не толкова, колкото сега. Цените се променят негативно за всички, които спестяват пари и ги държат под възглавницата.

Намаления няма да има и всяка следваща година цените растат. Това се нарича инфлация и за последните 3 години у нас тя е над 20 процента. Какво можем да направим? Решението не е да спестяваме. Най-добрият начин да изкарваме пари е да стартираме наш собствен бизнес. Рокфелер го е казал "Ако нямаш пари, стартирай бизнес". Направете така, че да не ви пука от цените. Научете се да продавате.

Тези съвети даде на хората Юли Тонкин. Кой е той?

Юли е предприемач, инвеститор, катализатор за промяна, стратег и автор. За 10 години опит в сферата на личностното развитие, над 50 000 души успяха да се докоснат и преживеят своята трансформация по време на събитията му. 

Юли достига до стотици хиляди българи със своята мисия и се стреми да помага на хората да живеят по-добър живот, живот по техните правила.

Създател и водещ е на най-големите събития за Личностно Развитие в България – Несеминарът – Ново Начало; десетки Уъркшопи на теми – Финанси, Мотивация, Говорене пред Публика, Енергия, Лични Връзки и други.

Създател е на единствената по рода си Менторска Академия в България, която обхваща всички сфери на живота и всяка година служи на стотици българи да постигат и живеят целите си в личен и финансов план!

Автор е и на книгите “Нечовекът", “Ново Начало", “проДАВАЙ", “Как да изкараме пари от имоти в България", “Кредити – играта на богатите", “Щастие", “Започни преди да си готов", “Тайните на щастливата връзка". Над 60 000 са продадените негови книги.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Predpriemach-Cenite-nyama-da-padnat-nikoga-Napravete-tova-za-da-ne-vi-puka-koe-kolko-struva-2217063
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.