Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Внукът на Димитър Димов с изключително важна стъпка в живота си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:12 / 08.08.2024Коментари ()2393
©
Сценаристът и драматург Лило Петров, син на Теодора Димова и внук на Димитър Димов, предприе една от най-важните крачки в своя живот – врече се във вярност на своята любима.

Избраницата на Лило е актрисата и сценарист Лора Кадурина, дъщеря на Георги Кадурин и Мариана Миланова.

Песен

За щастливото събитие обявиха двамата в официалните си профили във Фейсбук. Те си качиха в колаборация снимка от щастливото събитие, на която Лора е облечена в бяла рокля, държи букет, а косата й е вързана на небрежен кок. На черно-белия кадър се вижда как булката нежно гали младоженеца по лицето, а на неговата дясна ръка се вижда и брачната му халка.

Двамата изглеждат по-щастливи от всякога, а за фон на своята радост са поставили песента на Rudimental – Needn't Speak. Заедно със снимката от сватбата, за която няма никакви подробности, състояла се вероятно изминалия уикенд, Лило и Лора са споделили и свой кадър отпреди 10 г. "Втората снимка е отпреди 10 г. и я обичаме“.

Покрив 

Любовта между Лора Кадурина и Лило Петров пламва преди 10 години, и то от пръв поглед. Малко след това заживели под един покрив и започнали да чертаят общото си бъдеще. Едно от любимите им занимания са пътешествията и музиката, както и гледането на филми и четенето на книги, разбира се. Щастливите им родители нямат търпение двамата да създадат свое поколение и обещават да им помагат в грижите, когато настъпи моментът, пише "Телеграф".


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Vnukut-na-Dimitur-Dimov-s-izklyuchitelno-vazhna-stupka-v-zhivota-si-2220437
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.