Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Приложение за съобщения и видео обаждания готви голяма промяна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 16.08.2024Коментари ()4807
©
WhatsApp работи върху нова функция, която добавя още един слой персонализиране към приложението за съобщения. Услугата за междуплатформени съобщения разработва функция за тема за чат по подразбиране, която ще позволи на потребителите да избират от множество цветови опции за тапета, както и балончетата за чат, където се показват съобщенията в приложението.

Функцията е забелязана в процес на разработка в най-новата бета версия на WhatsApp за Android, няколко месеца след като беше забелязана в iOS.

Тъй като функцията в момента е в процес на разработка, тя не може да бъде тествана от потребители, които са актуализирали до най-новата бета версия на WhatsApp за Android.

Избирането на предварително зададена тема или избирането на цвят на балона за чат и тапет в новото меню за тема за чат ще променитемата за чат за всички чатове по подразбиране, според WABetaInfo. 

Тестерите съобщават, че Meta може да въведе тази функция с най-малко 10 различни теми, от които да избирате, и всяка промяна в страницата с настройки веднага ще се приложи към всички разговори, изключвайки възможността за настройки за всеки чат.

Избирането на тема за чат по подразбиране ще засегне само вашия собствен интерфейс и няма да промени външния вид на чатовете за потребителя от другата страна, както се прави в чатовете в Instagram и Messenger.

Прогнозите новият ъпдейт да се внедри са  преди края на годината или началото на следващата година.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Prilozhenie-za-suobshteniya-i-video-obazhdaniya-gotvi-golyama-promyana-2229646
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.