Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дара Екимова показа грозните обиди от Гергана, тя пък си призна
Автор: Георги Кирилов 15:16 / 03.09.2024Коментари ()7818
© Plovdiv24.bg
"Спор относно авторството на текстовите съобщения няма. Гергана заяви, че тя ги е писала и че е била провокирана от други обстоятелства. Проблемът е, че тези заплахи стават достояние на голям брой потребителите на социалните мрежи и се провокира реакция, а заплахите касаят живота и здравето на хора", каза след производството по закона за здравето прокурор Димитър Пехливанов.

Районният съд в Пловдив гледа искането на прокуратурата за настаняване и лечение в специализирано психиатрично заведение на Гергана Неделчева, която отправя заплахи към певицата Дара Екимова и инфлуенсърката Ясмин Кирилова. 

"Съдът и вещото лице прецениха, че има данни, че момичето има заболяване и беше назначена експертиза. Производството е насрочено за друга дата и ще се изслуша вещо лице и ще каже дали лицето страда от психологично заболяване и дали ще се проведе лечение. Това е младо момиче при лечение може да води нормален живот и да не се бърка отрицателно в живота на други лица", допълни той.

Инфлуенсърката Ясмин Кирилова, която вече година е под заплахите на Неделчева, очаква да се намери правилното лечение за Гергана и някой да следи дали тя го спазва. Тя допълни, че трябва да бъде забранен достъпът й до телефон и социални й мрежи. 

"Тя имаше двумесечно лечение, което не показа резултат. Тук в съда е спокойна и говори нормално, а до преди няколко часа валяха заплахи как ще убие мен и детето ми. Тя не е толкова зле, колкото казват експертите", каза Ясмин. 

Певицата Дара Екимова се съгласи с думите на Кирилова и показа съобщения от вчерашния ден, които Гергана и е изпращала в Тик Ток. 

"Музиката ти е от Али Експрес", "Куче", "Ти имаш ТЕЛК" са част от злобните коментари към талантливата певица.

След заседанието Гергана не пожела да коментира казуса. Защитникът й допълни, че Гергана има нужда от почивка. 

Процесът ще продължи на 17 септември.



Още по темата: общо новини по темата: 8
17.09.2024 »
03.09.2024 »
03.09.2024 »
03.09.2024 »
22.08.2024 »
20.08.2024 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dara-Ekimova-pokaza-groznite-obidi-ot-Gergana-tya-puk-si-prizna-2249716
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.