Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ще ми услужиш ли с намалението си: Алкарас отказа услуга на Григор Димитров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:57 / 16.09.2024Коментари ()2413
©
Карлос Алкарас "отказа" да направи услуга на Григор Димитров. 4-кратният "мейджър" шампион беше главен герой в новото забавно видео на ATP Tour, където останалите тенис звезди получиха шанс да задават въпроси на Карлитос.

Сред участниците в клип беше и Григор Димитров, който винаги е споделял за своя сериозен интерес към модата и очевидно не му е убягнало, че Алкарас през миналата година беше избран за един от посланиците в Испания на френската луксозна модна марка Louis Vuitton и тенисистът вече участва в няколко проекта на бранда.

"Карлос, въпросът ми е дали ще можеш да ми услужиш с намалението си в Louis Vuitton? - гласеше въпросът на нашия топ тенисист, който разсмя искрено бившия номер едно в световната ранглиста, а сребърнят медалист от Париж учуди всички с признанието как всъщност той не ползва никакво намаление за продуктите на марката и съответно не би мигъл да помогне на първата ни ракета.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Shte-mi-usluzhish-li-s-namalenieto-si-Alkaras-otkaza-usluga-na-Grigor-Dimitrov-2265327
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.