Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бизнесмен от Пловдив сипа на брокерите: Не е сериозно да снимаш шпакловката и замазката и да искаш да продадеш имот
©
Как един брокер трябва да подготви един имот за продажба и за оглед и как да го покаже онлайн? На този въпрос отговаря пловдивчанинът Мирослав Язов, собственик на агенция за недвижими имоти.

"Средностатистическият брокер на недвижими имоти в Пловдив прави точно нищо, за да го направи това всичко. Сигурно тези думи ще предизвикат хейт, но аз държа на хейта много.

Това, което се прави, е срамно. Да продаваш имот с безплатна обява във Фейсбук, не е работа. Отишъл си, снимал си, пуснал си една обява и чакаш. После им се чудят защо хората не ги харесват и не използват услугите на брокерите.

Не е сериозно да снимаш шпакловката и замазката и да искаш да продадеш имота. Никой не инвестира, а това е бизнес и трябва да се инвестира. Ако един брокер иска да успее, трябва да инвестира  - в обучение, реклама, техника, без значение в какво точно", обясни Язов в епизод на "Реално за Имотите" на "Реалистимо".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Biznesmen-ot-Plovdiv-sipa-na-brokerite-Ne-e-seriozno-da-snimash-shpaklovkata-i-zamazkatai-da-iskash-da-prodadesh-imot-2270136
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.