Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Трета Дженифър се появи в живота на Бен Афлек
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:27 / 20.09.2024Коментари ()1689
©
Дженифър Гарнър, Дженифър Лопес, а сега и още една Дженифър се появи в живота на Бен Афлек. Изглежда, че актьорът е магнит за жените, носещи това име. Последната Джен, за която медиите отвъд Океана заговориха, дори не се е срещала с него, но двамата несъмнено имат връзка – не любовна, а роднинска.

Каква е връзката между Бен и новата Джен? Съпругът на Дженифър Лин Афлек Зак е първи братовчед на Бен Афлек, като двамата никога не са се срещали. Самата Лин Афлек разказва пред People, че бащата на съпруга й Зак се е срещал със семейството на Бен, когато актьорът е бил малък.

"Надявам се и аз да се срещна с него някой ден!“, заявява пред изданието Дженифър Лин Афлек, която във видео в Инстаграм се е самопровъзгласила за новата "Jenny From The Block". Изразът е препратка към заглавие на песен на Джей Ло и означава "Джени от квартала".

Дженифър Лин Афлек разказва и за още съвпадения – името й също може да бъде съкратено на Джей Ло (Jennifer Lynn – първите букви от двете й имена са точно като тези на Лопес).

Новата Дженифър също иска да е известна и в момента участва в риалити шоу - Secret Lives of Mormon Wives. На 25 години е и е майка на 2 деца. Двамата със Зак се запознават, когато тя е на 18.

Американските таблоиди обаче не спират само с цитати и изказвания на новата Дженифър в живота на Бен Афлек, а разследват дали двамата наистина имат роднинска връзка. Въз основа на твърденията на Лин Афлек става ясно, че дядото на съпруга й Зак – Тимъти Афлек, и бащата на Бен Афлек – Тимъти Байърс Афлек, са братя. Според американския сайт Family Search, в който можеш да търсиш свои роднини и да проследиш родословното си дърво, родословните дървета на двете семейства не се пресичат.

Иначе спрягана за новото гадже на актьора от "Пърл Харбър“ е друга красавица, която не се казва Дженифър. Седмица след подаването на молба за развод от страна на Джей Ло, беше обявено, че Катлийн "Кик“ Кенеди и Бен Афлек прекарват време заедно, като отношенията им още не са съвсем ясни към онзи момент, припомня ladyzone.bg.


Още по темата: общо новини по темата: 1927
20.09.2024 Камелия: Чалгата е поведение, а попфолкът не може да бъде изкоренен от българския нрав и емоция
20.09.2024 Диона отново насочи погледите към себе си, отнесе хейт
20.09.2024 Шокиращо изпълнение в "Гласът на България"
20.09.2024 Дженифър Анистън показа нещо, което не беше показвала досега
20.09.2024 Наум Шопов е останал сам в столицата с дъщеря си Амая
20.09.2024 Последната кралица в Европа влезе по спешност в болница
предишна страница [ 1/322 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Treta-Dzhenifur-se-poyavi-v-zhivota-na-Ben-Aflek-2270460
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.