Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мъж влезе с дървен кол у съседи, пратиха го в болница, тръгна си доброволно, отново атакува съседите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:20 / 24.09.2024Коментари ()2994
© Google
Незабавна намеса предприели служители от РУ-Асеновград по сигнал за конфликт между жители на село Богданица. Според предварителните данни в петък вечер мъж влязъл в дома на свои съседи, въоръжен с дървен прът и с намерение да се саморазправя заради влошени взаимоотношения.  

Атаката на неканения гост обаче била отблъсната от трима обитатели на жилището, които му нанесли побой. Пострадалият е транспортиран в пловдивска болница, която по-късно напуснал по собствено желание.

На следващата сутрин отново се върнал на адреса на опонентите си и счупил обзорните стъкла и фаровете на паркиран отпред лек автомобил, заради което срещу него е образувано досъдебно производство по чл. 216 от НК.

Срещу тримата му нападатели, двама от които с криминалистични прояви и присъди, е започнато досъдебно производство за причинена телесна повреда – чл. 129, ал. 2 от НК. Работата за изясняване на всички факти и обстоятелства около случая продължава.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Muzh-vleze-s-durven-kol-u-susedi-pratiha-go-v-bolnica-trugna-si-dobrovolno-otnovo-atakuva-susedite-2274033
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.