Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Той е на 80, тя на 55, разделят се, но само за да се съберат отново до днес
©
Актьорите Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс ще празнуват 23 г. от сватбата си през ноември, но любовта между тях не изглежда да угасва. Двамата са родени на една и съща дата и на 25 септември заедно ще отбележат този повод. 

"I can express no kinder sign of love, than this kind kiss“, написа актрисата като текст под снимката. Това е цитат от историческата драма "Ханри VI" на Уилям Шекспир, който Валери Петров е превел като "Не мога да ви дам друг знак за обич, по-горещ от тази целувка жарка!“ 

А ето и целувката, която така дълбоко и истински отразява тяхната любов

Майкъл Дъглас навършва 80, а Катрин - 55 г. Но явно любовта ги държи не само жизнени, но и активни, страстни и кипящи от живот. 

В края на 2020 Катрин и Майкъл станаха баба и дядо отново, след като синът на Майкъл Камерън Дъглас стана татко на момче.

През месец май звездата от "Първичен инстинкт“ "Уолстрийт“ получи в Кан Почетната палма за цялостно творчество.

Двамата актьори се радват надългогодишен брак. Преди три години, по случай 20-тата годишнина от сватбата им, актьорътразказа как се е запознал с бъдещата си съпруга.

"Гледах "Маската на Зоро“ с Антонио Бандерас и бях много впечатлен от Катрин. Месец по-късно бях на един кинофестивал и се оказа, че Катрин също ще бъде там за една вечер. Помолих моите асистенти да ми организират среща. Вечеряхме с Катрин. Бях направо зашеметен от нея и на раздяла направих голямата глупост да изтърся "Искаш ли да бъда баща на децата ти?“ Останалото е история…“ – спомня си Майкъл Дъглас, който по това време все още е женен за Диандра Лукър, дъщеря на австрийски дипломат.

Носителят на две награди "Оскар" ("Уолстрийт“ и "Полет над кукувиче гнездо“) и съпругата му, получила златна статуетка за филма "Чикаго“ (2002), минават и през трудни моменти в своя брак. Дават си много свобода и именно на това, според Катрин, се дължи любовта им, която и двамата твърдят, че продължава и до днес. Преди 10 години двойката се раздели за известно време. Майкъл посещаваше официални събития сам, като дори беше свалил халката си. 

Холивудската двойка има две деца – Дилан и Карис. От първия си брак (1977-2000) Майкъл Дъглас има един син – Камерън.


Още по темата: общо новини по темата: 2003
25.09.2024 Българска актриса, била на корицата на "Плейбой", става на 43
25.09.2024 Недялко Йорданов за Тодор Колев: Не искам и не смея да отида да видя паметника му в родния му град
25.09.2024 Само от бакшиши, изкарани за няколко часа, Бони си купила апартамент
25.09.2024 Известна певица обясни за драстичното си отслабване
25.09.2024 Толкова е добър, че успя да разплаче жена си публично
25.09.2024 Имат над 30 година брак, но за първи път излизат заедно на този терен
предишна страница [ 1/334 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Toi-e-na-80-tya-na-55-razdelyat-se-no-samo-za-da-se-suberat-otnovo-do-dnes-2275617
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.