Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Грозни реплики, обиди и бойкот в "Игри на волята" снощи, довечера - неочаквана елиминация
©
Бойкот от коалицията на капитана Добрин обрече Гордите на елиминации. Обединените срещу прокудения бизнесмен Кралев участници умишлено изгубиха битката за спасение с цел по-късно да елиминират него и най-близкия му човек в племето – плувеца Благой. Победата в сблъсъка грабнаха Дръзките след запомнящо се представяне на професионалния борец Микяй, а втори останаха Силните, предвождани от денталния хирург Анджела.

Завръщането на бизнесмена Кралев в лагера на Гордите предизвика сътресения и множество негативни емоции във всички племена. Той реши да изпрати танцьорката Пелипенко в племето на Силните, а това решение доведе до отлъчването на младата студентка Миряна на Блатото.

След това в номинационния сблъсък най-слабо стартираха Дръзките, които обаче успяха да наваксат и да грабнат победата след безупречното представяне на бореца Микяй. Силните се класираха втори след като планът за саботаж на капитана Добрин беше изпълнен.

Съветът край огъня с водещата Ралица Паскалева беше изпълнен с много напрежение, а остри думи и обвинения между завърналия се Кралев и неговите съплеменници не спираха да валят през цялото време. След вота на племето с номинации си тръгнаха плувецът Благой и един от враговете на Кралев - Димитър.

Днес мащабното риалити продължава с втора битка за спасение и шокираща елиминация.


Още по темата: общо новини по темата: 2171
03.10.2024 Дъщерята на Гала стяга куфара за болницата
03.10.2024 След като се размина разводът, Мария Игнатова спря алкохола на Нойзи
03.10.2024 Жана Бергендорф отново влюбена, призна за нов мъж
03.10.2024 Маги Халваджиян ще става дядо за трети път, снаха му чака бебе?
03.10.2024 Диляна Попова вече е сама?
03.10.2024 Слави Трифонов: Той, третият идва за секс, ама тебе те измества
предишна страница [ 1/362 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Grozni-repliki-obidi-i-boikot-v-Igri-na-volyata-snoshti-dovechera-neochakvana-eliminaciya-2284416
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.