Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Най-малката дъщеря на Брус Уилис: Има болезнени дни
© Инстаграм
По време на участието си в предаването Today най-малката дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур - Талула Уилис, заяви, че част от дните на баща й са болезнени. Думите ѝ бяха провокирани от признанието на водещата Хода Котб относно емоционалното есе, което Талула написа в списание Vogue през май 2023 година. Тогава тя призна, че е била диагностицирана с аутизъм и в миналото се е борила със сериозни симптоми на агорафобия.

В есето си Талула също така пише, че има надежди за подобряване на състоянието на Брус, от които просто не може да се откаже. "Винаги съм виждала елементи от неговия характер в себе си и знам, че щяхме да бъдем много добри приятели, ако имахме повече време“, пише тя.

Котб заяви, че е била трогната от тези думи, след което попита за състоянието на 69-годишния Уилис.

"Той е стабилен, което, в тази ситуация, е добра новина. Трудно е. Има болезнени дни, но в същото време има и много любов. Тази ситуация ми показа, че не трябва да приемам нищо за даденост и наистина смятам, че бихме били най-добри приятели с него. Мисля, че той се гордее с мен“, каза актрисата.

Талула допълни, че майка ѝ Деми Мур ѝ е дала много ценен съвет относно справянето със здравословното състояние на баща й. "Трябва да бъдеш в момента, трябва да присъстваш“, ѝ казала актрисата.

През март 2022 година семейството на Брус за първи път съобщи публично, че той се отказва от актьорската си кариера заради диагностицирането му с афазия – езиково разстройство, което засяга способността на човек да комуникира. През февруари на следващата година съпругата на актьора – Ема Хеминг Уилис – разкри, че състоянието му се е влошило и той страда от фронтотемпорална деменция.


Още по темата: общо новини по темата: 2177
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
предишна страница [ 1/363 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Nai-malkata-dushterya-na-Brus-Uilis-Ima-bolezneni-dni-2284871
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.