Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Фенове реват, група "Молец" се разпада
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:39 / 10.10.2024Коментари ()2665
©
Групата "Молец“ спира да прави музика! Феновете на мустакатото дуото са в шок, че концертът, който ще изнесат в "Арена София“, ще бъде последен.

Обичаната банда публикува загадъчен пост в социалните мрежи, че голямото представление ще бъде финал за тяхната група.

Разбираемо, доста почитатели се стъписаха от новината, че вече няма да има нови парчета на дуета. "Е, тука вече всички изтръпнахме...“, "Не, не, не, какво последно? Дано е последен концерт за годината...“, бяха едни от многото въпроси, с които бяха залети двамата.

Това бяха думите на дългогодишния партньор на групата и режисьор Крис Захариев. "Ще се реве мощно“, казва и познатата ни от "Денсинг старс“ Мила Роберт, която е разстроена от края на историята "Молец“.

Като наблюдаваме състоянието на профила на групата в социалните мрежи, положението действително е странно. Всички публикации от миналото са изтрити освен последната с шокиращото послание, както и фронтмените Юли и Крис са си сменили профилните снимки с тези на финалната дата.

"България Днес“ се свърза с мениджмънта на групата, за да попита дали наистина концертът в Арената е последният за "Молец“. "В момента не се издава. Пазим в тайна. Ще влезем в пауза, но не е определено колко дълга ще бъде“, отговориха лаконично от екипа.

Все пак има надежда. Може би групата няма да се разпадне, а просто временно ще спре изявите си.

"След концерта ще си вземем дълга почивка без изяви“, обясняват музикантите.

Дали тази пауза ще бъде временна или завинаги, е под въпрос. И Юли, и Крис се врекоха във вечна любов тази година и са се отдали да създават семейство. Възможно е брачният живот да ги накара да се отдалечат повече от сцената.


Още по темата: общо новини по темата: 2360
10.10.2024 »
10.10.2024 »
10.10.2024 »
10.10.2024 »
10.10.2024 »
10.10.2024 »
предишна страница [ 1/394 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Fenove-revat-grupa-Molec-se-razpada-2293673
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.