Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Цветанка Ризова: Това просто не е за мен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:10 / 10.10.2024Коментари ()14069
©
"Никога не бих си позволила вулгарно облекло“, сподели в интервю Цветанка Ризова, като особено наблегна, че избягва дълбоките деколтета.

Според нея женската красота не е задължително да бъде показвана демонстративно, а прекаленото излагане на плът може да създаде грешни впечатления.

"Това просто не е за мен“, споделя водещата на "Лице в лице", добавяйки, че жената трябва да излъчва класа, без да изпада в крайности. Ризова смята, че изисканият стил е този, който подчертава личността и интелекта на жената, без да разсейва публиката с външния ѝ вид.

"Моето облекло винаги е било подчинено на правилото, че съм преди всичко журналист, а не просто лице на екрана. Няма нужда да показвам повече от това, което е нужно, за да привлека внимание“, допълва тя.

"Истинският успех идва, когато жената знае своята стойност и не се нуждае от външни орнаменти, за да се чувства уверена“, подчертава Ризова. Водещата е на мнение, че твърдият ѝ отказ да използва външния си вид като основно средство за успех я е направил по-устойчива и уважавана в медиите.

Не казва нищо обаче за тежкия грим, който слага на очите си, коментират в социалните мрежи. Той също привлича излишно вниманието и може да се каже, че е по-подходящ за нощен клуб, но не и за сериозно публицистично предаване. Да не говорим, че не изглежда естетично.

Журналистката споделя още, че е много щастлива в любовта с новия си мъж – адвокат Красимир Недев, пише Ретро. Ризова не крие гордостта си и от това, че е успяла да съчетае успешната си кариера със задълженията си на майка.


Още по темата: общо новини по темата: 2360
10.10.2024 Иво Карамански просълзи: Научих се да сменям памперси с една ръка
10.10.2024 Силвена Роу: Не е нужно да сте във фитнеса, това също помага
10.10.2024 Фирма за луксозни кърпи прекрати договора си с "Биг Брадър" заради подбора на участници
10.10.2024 Най-известното българско милионерско семейство се скара, всички разбраха
10.10.2024 Стивън Сегал бил готов да се бие за Русия и да умре за Путин?
10.10.2024 Скарлет Йохансон: Никога не си правете инжекция с кортизон
предишна страница [ 1/394 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Cvetanka-Rizova-Tova-prosto-ne-e-za-men-2294051
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.