Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Жената на футболния треньор Христо Янев спаси българи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:55 / 12.10.2024Коментари ()1657
©
Жената на футболния треньор Христо Янев спасява българите от войната в Ливан. Красивата Даяна Владимирова е ръководител на кабинния екипаж на правителствения самолет, който докара 169 души благополучно у нас.

Двата полета до Бейрут криеха големи опасности, тъй като в небето над ливанската столица има засилен военен трафик. Заради това правителственият "Еърбъс" е принуден да лети на далеч по-ниска височина. "Авиоотряд 28" се справя перфектно със задачата си и максимално бързо се измъква от размирната страна. 



За успешно изпълнената мисия Даяна Владимирова и екипажът на правителствения самолет бяха наградени лично от служебния премиер Димитър Главчев.

"Екипажите са обучени да реагират във всяка една ситуация - каза съпругата на Христо Янев. - Имаме поглед върху пътниците, бордингът се случва една идея по-бавно. Качиха се доста майки с деца, повечето бяха уплашени и нашата роля беше и да ги успокоим, да им вдъхнем увереност."

"Това, което направихте, не беше само много голям професионализъм и опит. Вие показахте човечност и голям кураж", каза от своя страна премиерът.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Zhenata-na-futbolniya-trenyor-Hristo-Yanev-spasi-bulgari-2296444
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.