Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
По-малката дъщеря на Серина Уилямс е просто възхитителна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:42 / 14.10.2024Коментари ()2802
Серина Уилямс и Алексис Оханян официално представиха най-малката си дъщеря Адира в света на социалните медии.

Тенис иконата и съпругът ѝ, който е технологичен предприемач, създадоха профил в Instagram за очарователната си 13-месечна дъщеря Адира, отбелязвайки нейния дебют в социалните мрежи заедно с по-голямата ѝ сестра Олимпия, която от години е любимка на феновете в платформата.

Със сладко послание, което гласеше: "О, здравей - знам, че мина повече от година, но тепърва навлизам в това“, първият пост на Адира, споделен в колаборация с акаунтите на родителите ѝ, даде на последователите възможност да надникнат в живота на най-малкия член на семейство Оханян-Уилямс.

Постът включва очарователна селекция от снимки, уловили бебето Адира в най-естествените ѝ, стоплящи сърцето моменти.

Първата снимка показва малката, седнала удобно в розово столче за хранене, която гледа към камерата с широко отворени очи, докато е заобиколена от вкусно разпределена храна.

Следващите снимки улавят очарователната Адира в различни моменти - от излежаване в розово флорално трико с ръка в косата до уверено стоене до дивана с червен биберон в уста. В описанието, което перфектно отразява игривата природа на Адира, биографията ѝ в Instagram гласи "Гумено мече“.

В момента акаунтът на Адира следва само четирима души: родителите ѝ, леля ѝ Винъс Уилямс и по-голямата ѝ сестра Олимпия. За сметка на това нейните последователи се трупат всеки ден.

Олимпия, която сега е на 7 години, направи своя собствен дебют в Инстаграм скоро след раждането си през 2017 г. Оттогава акаунтът ѝ се е превърнал в любим на феновете, показвайки очарователни моменти от живота ѝ, докато расте под светлината на прожекторите.

От сърдечни моменти със семейството до приключения по време на пътуване - публикациите на Олимпия винаги са посрещани с любов и вълнение от нейните последователи.

Особено сладка публикация от август 2024 г. показва Олимпия и Адира, които се държат за ръце по време на семейно пътуване до Париж. Сестрите, облечени в еднакви розови тоалети и разхождащи се по улиците на Града на светлините, разтопиха сърцата на феновете по целия свят.

В последната публикация от профила на Адира последната снимка я показва застанала на малка бяла пързалка, облечена в очарователна розова рокля и изглеждаща досущ като игриво малко дете. Майка ѝ Серина, горда и любяща майка, често споделя трогателни моменти с дъщерите си, предлагайки на феновете прозорец към живота си като майка.

Миналият месец Серина говори открито за раждането на втората си дъщеря, като сподели интимни подробности за решението си да направи цезарово сечение. Размишлявайки върху преживяното, тенис легендата призна, че е изпитвала известна тъга, знаейки, че никога повече няма да преживее естествено раждане.

"Поглеждайки назад, никога повече няма да преживея този момент. По някаква странна причина това малко ме натъжава, но това вероятно е част от един човек“, каза тя пред Glamour.

Въпреки това Серина подходи към раждането на Адира с характерната за нея решителност и съсредоточеност. "Този път влязох с план“, обяснява тя.

"Обичам да казвам, че полагам най-добрите си усилия и този път не беше по-различно. Мислех за раждането като за турнир от Големия шлем: "Как мога да успея?“, споделя тя, пише ladyzone.


Още по темата: общо новини по темата: 2414
14.10.2024 »
14.10.2024 »
14.10.2024 »
14.10.2024 »
14.10.2024 »
14.10.2024 »
предишна страница [ 1/403 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Po-malkata-dushterya-na-Serina-Uilyams-e-prosto-vuzhititelna-2298104
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.