Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Баба културистка доказа, че няма невъзможни неща и завоюва в Пловдив медал
В началото на октомври в Пловдив се проведе Международно състезание по културизъм Balkan Grand Prix под егидата на NPC Worldwide. Сред участничките бе Галина Продромова, която има три внучета, от Поморие, съревноваваща се в категория "Женска физика".

Упоритият труд и усилените тренировки на Галина я поставиха на почетното 2-ро място в турнира.

"Продромова доказва, че няма невъзможни неща и заема достойно място сред спортните посланици на активно Поморие. Поздравления!“, се посочва в съобщение на официалната страница на Община Поморие.

Тя започва да се занимава с фитнес пред 2019 г., когато е на 45 години. Започнала е с целта са мо да отслабне и да се стегне. Впоследствие много й харесва този начина на тренировки и решава да се подготвя за състезанието за културизъм. 

Сутрин тренира кардио около 45 минути, а следобед са силовите тренировки, които продължават до 2 часа.

До 2006 година е работила в ХЕИ, има две дъщери и от тях има има три внучета.

"Зад всяко един успех стои много труд, желание и дисциплина. Не обръщам внимание на злобните коментари. Аз се гордея с това, което съм и с това, което прая. Хейтъри винаги ще има.", казва тя пред bTV


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Baba-kulturistka-dokaza-che-nyama-nevuzmozhni-neshta-i-zavoyuva-v-Plovdiv-medal-2300666
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.