Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Рая Пеева и майка й са водещи на новото предаване по bTV
©
На 7 ноември, точно в 22:00 часа, по bTV стартира новото предаване "Кажи честно“, в което смехът, сълзите и хитрините се срещат на една сцена. Водещи на това телевизионно приключение са актрисите Рая Пеева и нейната майка – Красимира Демирова, които не само ще преведат зрителите по най-забавния начин през шоуто, но и ще ги накарат да се зачудят дали и те не крият някоя тайна!

В най-новата забавна игра на bTV усмихнатата Рая Пеева ще бъде в ролята на балансьор и точно, както и в живота на артистичните майка и дъщеря, ще се опитва да удържа Красимира от всякакви провокации и комични ситуации, с които меко казано ще раздвижва атмосферата и настроението в студиото. Във всеки епизод на играта своите умения като "детективи“ ще проверяват звездните Наум и Теа, Евгени Генчев, Сашо Кадиев и Ивелина Чоева, Ваня Щерева, Глория Петкова, Кали, Златка Райкова, Наталия Кобилкина, Филип Буков и Христо Пъдев, Сашо Дойнов, Дънди и много други, които ще трябва да отгатнат истината, скрита зад невероятните истории на групите от по трима участници, стоящи срещу тях.

Историите, които зрителите ще чуят, ще са също толкова неочаквани и интересни, колкото и самите участници! Някои от тях ще разсмиват до сълзи, други ще разчувстват и дори ще разтърсят зрителите емоционално. А дали след множество препятствия и "капани“ звездното жури ще успее да разкрие истинския човек, на когото принадлежи съответната история в епизодите или пък участниците ще надхитрят своите опоненти - звезди, зрителите ще могат да проследят и да се забавляват от сърце от 7 ноември, два пъти седмично, от 22.00 часа в ефира на bTV. 

"Кажи честно“ на британската мултинационална компания за телевизионно производство и разпространение Fremantle е най-новата продукция, която в края на 2024г. ще зарадва зрителите на bTV. С нея медията затвърждава стремежа си да поднася качествено съдържание и да утвърди мястото на забавните игри в своя телевизионен ефир. "Кажи честно“ обещава да събере пред екрана цялото семейство, предлагайки часове на искрено забавление и провокиращи ума игри.


Още по темата: общо новини по темата: 2627
24.10.2024 Коцето и Софи Маринова избухнаха
24.10.2024 Анджела е в шок от интимна близост в "Биг Брадър"
24.10.2024 Оперираха Галена
24.10.2024 Карди Би е била приета в болница по спешност
24.10.2024 Той е дясната ръка на Слави Трифонов, а днес става на 55
24.10.2024 Тя е едва на 27, когато губи голямата си любов
предишна страница [ 1/438 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Raya-Peeva-i-maika-i-sa-vodeshti-na-novoto-predavane-po-bTV-2310630
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.