Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пенсионер извади мъжкото си достойнство в автобус, има видеодоказателство
©
Пловдивчанка е станала свидетел на безскрупулно поведение от възрастен мъж в автобус от масовия градски транспорт в Пловдив. За това съобщи самата тя в социалната мрежа Фейсбук. По този повод младата жена се обърна към съгражданите си да имат едно наум, ако видят въпросния човек.

Plovdiv24.bg разполага с видео, което доказва отвратителната постъпка на пенсионера, но по обясними причини той няма да бъде публикуван.

"Внимание, пловдивчани! Искам да ви предупредя за изключително неприятен и опасен случай, с който се сблъсках в градския транспорт на Пловдив.

Разпространявам тази снимка на човек, който беше хванат да извършва непристойни действия в автобуса пред всички пътници. Считам, че такова поведение е недопустимо и представлява сериозна заплаха за сигурността и спокойствието на хората, особено на жените и децата.

Моля, бъдете внимателни и ако го забележите в градския транспорт, сигнализирайте на шофьора и властите. Също така, смятам, че този човек не бива да бъде допускан повече до автобусите в града!

Нека се грижим за безопасността си!", обяснява пловдивчанката, която е станала свидетел на неприятната сцена.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Pensioner-izvadi-muzhkoto-si-dostoinstvo-v-avtobus-ima-videodokazatelstvo-2310728
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.