Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кралев съжалява за избухванията си и призна колко е бил гладен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:19 / 26.10.2024Коментари ()2067
© Нова тв
Един от най-коментираните и противоречиви участници в “Игри на волята", Симеон Кралев, е гост в официалния подкаст на предаването “След игрите". Той отпадна на племенен съвет на Блатото. Пред водещата Ваня Запрянова Симеон сподели интересни факти за своята игра, за коалициите и за личния си живот.

Кралев съжалява, че е отпаднал на съвет, а не в битка, защото искрено се е наслаждавал на игрите и е изпитвал необясним адреналин, когато е на Арената. Той сподели, че според него хората на Блатото са виждали голяма заплаха в него, което е причина да бъде изгонен по този начин. Вечно гладният Кралев съжалява за избухванията си и за лошите думи, които е казвал по време на “Игри на волята". В епизода той отговаря дали се е научил от грешките си.

Кралев е бил единственият с нагласата, че играчите в племената не трябва да се чувстват като близки, а като конкуренти. В началото на играта е харесвал всички от племето на Гордите с изключение на Димитър, заради хапливите му коментари. Още от началото е усетил химия между него и Благой, както и силна връзка с Крамарска и Пелипенко, но идването на Мартин в племето е разбъркало картите му. Към днешна дата той не смята разпадането на коалицията им за предателство и не таи лоши чувства към нито един играч.

В “След игрите" Симеон Кралев сподели, че никога не се е лишавал от храна извън “Игри на волята", което е довело до неговото постоянно мрънкане, защото в реалния живот приема много калории. Определя Резиденция без никаква храна за най-суровото наказание, което смачква играчите физически и психически; дори предпочита Брега на отчаянието, защото там има поне джанки.

Кралев има четирима братя и сестри, като той е най-големият. Още на 9-годишна възраст заминава за Швейцария, където учи в едно от най-скъпите и строги училища в света, и именно там се е изградил като личност. Като тийнейджър пред него е стояла дилемата дали да продължи със спортната си кариера, свързана с коли, подобно на баща си Пламен Кралев, или да продължи с образованието си. Той избира учението, но признава, че високите скорости са му в кръвта.


Още по темата: общо новини по темата: 2660
26.10.2024 Изненада в "Игри на волята", Елвиса се завръща
26.10.2024 Ергенката Валерия отново се озова в спешното: Помислих си, че умирам
26.10.2024 Ева Кикерезова се излекува с екскурзия до Виетнам
26.10.2024 Здравко от "Биг брадър" засне много притеснително явление
26.10.2024 Доведеният син на Иван се разплака след шамар от Емил Каменов, май ще има
дело
26.10.2024 Актьор от хитовия сериал "Скъпи наследници" празнува днес
предишна страница [ 1/444 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Kralev-suzhalyava-za-izbuhvaniyata-si-i-prizna-kolko-e-bil-gladen-2313316
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.