Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Деси Тенекеджиева: Не исках да се оперирам, но бях принудена
©
В откровен разговор с Алекс Сърчаджиева актрисата Десислава Тенекеджиева сподели за върховете и спадовете в своя живот, за сина си, продуцирането на филми и постоянното пътуване между София, Лондон и Лос Анджелис.

"Пътувам постоянно и живея с максимум 4-5 часа сън. От 1-2 години имам пристъпи на паник атаки. Страшно е, защото усещането е, че си отиваш. С Йордан Камджалов обаче онзи ден си говорихме, че не е нужно да живеем до 100 години. Не мисля какво може да ми се случи, по-важно е да живееш на 100“ – сподели Деси Тенекеджиева.

Актрисата изгуби своя съпруг Стоян Камбарев през 1998 г., след което създаде фондация на негово име, помагаща на млади таланти.

"Болката не отминава. Ако някой каже, че отминава, значи не е бил истински свързан с човека, който е загубил. Просто болката се приема философски. Фондацията я създадохме 10 години, след като Стоян си отиде. Последното нещо е светската част, всичко е в смисъла, идеята да се помага на млади таланти“ – поясни актрисата и продуцент.

"Бях на 19, когато се запознахме със Стоян. Нашата среща беше като в приказките. Бяха ме приели във ВИТИЗ и бях близка с Чочо Попйорданов. Влязохме с него в барчето на Малък градски театър "Зад Канала“ и усетих как силна енергия ме блъсна зад гърба. Обърнах се и го видях, а Чочо каза "Деска, това е гениалното режисьорче, за което каза, че си впечатлена от представлението му, я се запознайте“. След това със Стоян два месеца се срещахме в едно кафене до Петте кьошета, без да ме докосне. Притесняваше се, че съм 18 години по-млада от него“ – разказа Деси.

Двамата си говорят за книги, музика, театър, литература…

"Имаше кликване. Попаднах в друга планета с него, нещо като паралелна вселена… Стоян нямаше пороци, единствено това, че пушеше много – 4 кутии на ден. Отиде си от рак на белия дроб, затова на всички пушачи говоря да спрат цигарите. Бях на 27, когато го загубих, синът ни Йосиф нямаше 5 години“ – сподели Деси Тенекеджиева.

Тя си спомня в детайли как е съобщила новината на детето.

"Бяхме във Варна и му казах "Татко ти е с нас, но е много надалеч, на небето“. Йосиф предложи да вземе самолета, за да се видят и да го гушка. Казах, че няма да стане, а той предложи да вземе ракета. Когато му обясних, че и това няма да помогне, Йосиф предложи да родя едно малко бебе с брада и мустаци. "И пак ще имаме тати, книги и цигари“ – разказа Деси.

 Йосиф вече е голям и често ги мислят за двойка.

 "Казвам му да не съобщава възрастта си, защото интересът към мен секва внезапно“ – сподели със смях актрисата.

Тя поясни, че никога не е искала да променя носа си, но при падане от колело го чупи и се налага спешна операция.

"Преди това почти не можех да дишам. Сега дишам нормално, а носът ми е все така дълъг и крив“ – призна Деси.

Тя е продуцент на филма "Дяволски игри“ с Мики Рурк и Гари Стреч, който ще бъде в кината от 7 февруари, припомня Ladyzone.


Още по темата: общо новини по темата: 2700
28.10.2024 »
28.10.2024 »
28.10.2024 »
28.10.2024 »
28.10.2024 »
28.10.2024 »
предишна страница [ 1/450 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Desi-Tenekedzhieva-Ne-iskah-da-se-operiram-no-byah-prinudena-2315675
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.