Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дядо и внуче? Не - гаджета
©
Един от най-талантливите и чаровни холивудски актьори – Шон Пен – навърши 64 през август. Въпреки че след развода си преди две години актьорът заявяваше, че мечтае за уединение, в момента броди щастлив из Париж с новото си гадже – 30-годишната моделка и актриса Валерия Ников.

За първи път двойката е забелязана през септември в Испания. Двамата се разхождали по улиците на Мадрид, хванати за ръце и спирайки редовно, за да се целуват страстно, дори пред камерите на папараците.

За Валерия не се знае почти нищо, не е сигурно даже дали е на 30 години или по-млада. Със сигурност е доста по-висока от Шон. Родена е в Молдова, но живее и работи в Париж. Именно там актьорът я посещава неотдавна. Далеч не всички в социалните мрежи се радват на новата двойка. Хейтъри ги наричат "дядо и внучка“ заради голямата разлика във възрастта им.

Валерия Ников далеч не е първата красавица в поредицата млади любовници на актьора. През 2023 г. Шон Пен излиза няколко месеца с украинската телевизионна водеща Олга Коротяева. След раздялата двукратният носител на "Оскар" се озовава в компанията на друга актриса - 39-годишната австралийка Натали Кели, но тя не остава дълго в живота му.

Последната сериозна връзка на Пен е с втората му съпруга, австралийската актриса Лейла Джордж. Знаменитостите се женят през юли 2020 г., но се развеждат през април 2022 г. Говори се, че Лейла е инициатор на раздялата: тя се надява, че съпругът й ще й обърне повече внимание, но той е твърде зает с кариерата си. Вътрешни хора имат и друга версия: съпругата на актьора искала дете, а Пен, който има една дъщеря, не искал повече деца.

Разводът не е лесен за звездата. Приятели на Шон Пен признават, че той се чувствал депресиран и до последно се надявал да спаси брака си. През 2022 г. актьорът обмисля да се откаже напълно от връзките си за няколко години, за да опознае себе си по-добре, но не успява да остане ерген за дълго.

Най-известната връзка на Шон Пен е с Мадона. Знаменитостите участват във филма "Шанхайска изненада“ и така започва романът им. През 1985 г. Мадона и Шон Пен се женят и живеят 4 години в брак, който се превръща в абсолютен кошмар.

Певицата признава, че е привлечена от бурния му темперамент, но сцените на ревност постепенно започват да прерастват в скандали. Звездата дори няколко пъти се обръща към полицията с оплаквания за домашно насилие, които после оттегля.


Още по темата: общо новини по темата: 2700
28.10.2024 12 000 евро за раждането на внука на Стоичков, ето ги четирите имена на
бебето
28.10.2024 Godsmack стартират европейското си турне от България
28.10.2024 Виктория Бекъм яде този зеленчук всяка сутрин, ползите за човешкия организъм са големи, намалява и възпалението
28.10.2024 Анджелина Джоли коментира новата си любов
28.10.2024 Хонорарите на фолкизпълнителите - умопомрачително високи
28.10.2024 Ето как изглежда Ванеса от "Биг брадър" като брюнетка
предишна страница [ 1/450 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Dyado-i-vnuche-Ne-gadzheta-2315745
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.