Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Информационната кампания Европейски перспективи в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:26 / 06.03.2007Коментари ()981
На 09.03.2007 г. от 17:00 часа в Новотел Пловдив ще бъде представена информационната кампания Европейски перспективи, която се организира от Национално движение Симеон Втори, със съдействието на Фондация „Фридрих Науман”. Семинарът е част от национална информационна кампания за Европейския съюз, която ще се проведе във всички областни центрове на страната.

Целта на кампанията е да акцентира върху възможностите за усвояване на средства, които Европейският съюз ще предостави на България и нейните граждани в сфери като икономиката, образованието, регионалното развитие, политиката по доходите и земеделието.

Семинарът ще бъде открит от народните представители от НДСВ Милен Велчев и Владимир Дончев и зам.- министрите на външните работи Гергана Грънчарова и на труда и социалната политика Иванка Христова.

Лекция за България и Европейският съюз, организация и дейност на европейските институции, вътрешнополитическо и общоевропейско значение на изборите за депутати в Европейския парламент ще изнесе Аспарух Панов, проекткоординатор на фондация "Фридрих Науман" за България и Македония.

Оперативните програми "Развитие на конкурентноспособността на българската икономика 2007-2013", Оперативна програма “Регионално развитие”, Развитие на земеделието и селските региони, ще бъдат представени съответно от зам. -министър Нина Радева, зам. -министър Милена Паунова и народния представител от НДСВ Пламен Моллов.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Informacionnata-kampaniya-Evropeiski-perspektivi-v-Plovdiv-24637
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.