Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
В понеделник започва изкъртване на настилката на Джумаята
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:43 / 23.03.2007Коментари ()1075
©
снимка: Архив
260 кв.м. бетонова настилка и плочи ще бъдат изкъртени, за да се подготви терена на пл. "Джумая" за новата настилка и допълнителното благоустрояване на Главната в етапа, който се изпълнява тази година.

Вече се работи по ул. "11-ти август", където се премахват старите настилки и вече се поставят новите бетонови блокове. След полагане на настилката, в края на април, ще бъде монтирано и художествено осветление.

Започна и премахването на старата настилка по ул. "Д-р Вълкович". През април ще започне полагането на основата на новата настилка, а до края на май трябва да бъде приключено и поставянето на настилката от нови бетонови павета. До края на май и на тази улица ще бъде монтирано художествено осветление.

Работата на пл. "Джумая" ще продължи до средата на юли, като след премахване на старата настилка, работата ще продължи с монтаж на гранитни стъпала и бордюри, изработване на пясъчната подложка и полагане на новата бетонова настилка. За площада също е предвидено изграждане на художествено осветление.

Предстои стартиране на работата и по ул. "Райко Даскалов".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/V-ponedelnik-zapochva-izkurtvane-na-nastilkata-na-Dzhumayata-25321
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.