Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Титюков предлага създаване на 7 общински фонда за развитие на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:50 / 23.09.2011Коментари ()3235
©
Създаване на седем общински фонда, които да подпомагат пряко устойчивото развитие на Пловдив предлага кандидатът за кмет и водач на листата за общински съветници на коалиция "Кауза Пловдив" Георги Титюков. "За мен разговорът, в който се предлагат решения и идеи за града ни, е по-важният", каза Георги Титюков след днешния дебат по btv. Участниците в него - претендентите за кметския стол на втория по големина град в страната не успяха да кажат нищо за вижданията си за развитие на Пловдив, тъй като спорът около купуването на ромски гласове изяде 80% от времето.

Фонд за икономическо развитие на Пловдив, който да осигурява  по-високи приходи в градския бюджет, чрез стимулиране  на местната икономика,  посочи на първо място Георги Титюков. Паралелно с това е нужно да действа и Фонд за социално подпомагане на възрастни хора и социално слаби семейства, смята кандидатът  за кмет на "Кауза Пловдив".

Титюков, който поведе битката в името на това под тепетата  да бъде изграден национален стадион, а най-голямото ни спортно съоръжение - стадион "Пловдив", да има бъдеще, и инициатор на най-голямото допитване до пловдивчани, е категоричен, че е нужен общински фонд "Спорт и здраве".

Създаването на Фонд за опазване на развитие на археологията  и археологичните дадености на Пловдив,  специален фонд, свързан с подпомагането  на образованието и науката, включва още програмата на Георги Титюков. Той е категоричен, че най-старият жив град в Европа,  какъвто е Пловдив, със сигурност трябва да има общински фонд за развитието на културата, както и фонд  "Туризъм", свързан с популяризирането и рекламата на Пловдив както на национално ниво, така и сред европейските, и световни държави.


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Tityukov-predlaga-suzdavane-na-7-obshtinski-fonda-za-razvitie-na-Plovdiv-289732
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.