Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Атанас Бадев: Декларацията на БСП за управлението на Пловдив е драматична, но невярна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:41 / 10.11.2004Коментари ()1736
Закономерни и планирани опити да се дискредитира Пловдив е тази декларация, че градът се управлява зле от настоящия кмет д-р Иван Чомаков. Не е изненадващ и фактът, че този документ се гласува малко преди десети ноември, когато се очаква да излезе една доста благоприятна и обнадеждаваща новина за всички, които имат дясно мислене в България. Това заяви временно изпълняващият длъжността кмет на Пловдив Анастас Бадев по повод декларацията на БСП, че управлението на града под тепетата е под лошо ръководство. Той допълни, че декларацията наистина звучи много драматично, но съдържанието й не отговаря на истината.
Българската социалистическа партия традиционно гласува декларации, че не е съгласна с управлението на един или друг град, в които кметът е от опозиционни на нея партии. Така че тази декларация за Пловдив не е изненадваща за никого от нас. Тази тенденция за Пловдив продължава вече десет години и критиките към нас са нормално нещо, тъй като БСП ни е опозиция. Но аз съзирам в тази декларация по-скоро опит да се направят и политически внушения, защото фактите доказват, че в последните 10-12 години, когато Пловдив е управляван от СДС, градът се развива, допълни Анастас Бадев. По думите му макроикономическите показатели - на стокооборот, на инвестиции, стоки, активи е увеличен в пъти и това не може да се отрече. Това е пореден опит да бъде използвана пловдивската тематика и проблематика, за да бъдат извадени от това някакви политически дивиденти с цел наближаващите парламентарни избори, каза още Анастас Бадев, цитиран от Focus news.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Atanas-Badev-Deklaraciyata-na-BSP-za-upravlenieto-na-Plovdiv-e-dramatichna-no-nevyarna-2939
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.