Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Млад мъж е с ампутирани крака след тежка катастрофа в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:26 / 13.11.2004Коментари ()1058
Тежка катастрофа, причинена от управление на кола с превишена скорост, остави водача без два крака и с опасност за живота. Около 5 часа тази сутрин на бул.”Македония” срещу стадион “Тодор Диев” лек автомобил “БМВ”, управляван от Н.Г. (26 г.), при ляв завой с несъобразена скорост се завъртял и странично се ударил в метален стълб на контактната мрежа на тролейбусния транспорт. В спасителната операция е участвал и аварийният отряд на РЗ ПАБ. Пострадалият е настанен в болница с временна опасност за живота.
Друг млад човек, 18-годишният А.Н., шофьор с 1 месец стаж, е с порезно-разкъсна рана на главата. Около 3 часа тази нощ в ж.р.”Тракия” пред бл. 198, управлявайки лек автомобил “Форд Ескорт”, той се блъснал последователно в паркирана друга кола и крайпътно дърво. Причината за инцидента е движение с несъобразена скорост по мокър асфалт и употреба на алкохол от страна на шофьора, съобщиха от РДВР - Пловдив.
Вчера също е регистрирана катастрофа, породена от несъобразена скорост. Инцидентът е станал по пътя между селата Неделево и Любен. Около 10 часа лек автомобил “Фолксваген Пасат”, управляван от К.С., при ляв завой се блъснал в крайпътно дърво. Возещият се в колата Т.С. (49 г.) е със счупена ръка, комоцио и контузни рани. Няма опасност за живота му.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Mlad-muzh-e-s-amputirani-kraka-sled-tezhka-katastrofa-v-Plovdiv-2990
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.