Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Каназирева: Избирателите на "Съюз за Пловдив" решават сами в неделя
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:39 / 26.10.2011Коментари ()6836
© Plovdiv24.bg
"Избирателите на "Съюз за Пловдив" ще решават сами за избора си в неделя", заяви днес председателят на партията и общински съветник в бъдещия ОбС на Пловдив Дани Каназирева, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Тя беше категорична, че избирателите на "Съюз за Пловдив" са образовани хора с позиция и даването на указания как да се гласува би било абсурдно и унизително за тях.

"За нас гласуваха 10 хил. души, които избраха конкретните експертни решения, заложени в нашата програма. Тези хора сами ще изберат своя кмет в неделя,без да се нуждаят от нареждания", каза още Каназирева.

По повод на станалите вече така популярни политически подкрепи, тя беше лаконична, че това обикновено е въпрос на договорка между партийните щабове, а не отстояване на позиции. Каназирева не скри, че като лидер на партия с 4-ма съветници е търсена от различни партии за подкрепа на втория тур на изборите, но убеждението на "Съюз за Пловдив" е, че пловдивчани, а не партиите трябва да изберат новия кмет на града. 

Като пробив в статуквото оцени Дани Каназирева представянето на партията, на която е председател. 

"Досега не се е случвало 10 месеца след своето учредяване партия да има 4-ма съветници, при това с висок праг от гласове за мандат", категорична беше тя. Според нея, резултатите от вота ясно показват желанието на пловдивчани да бъдат представлявани от хора без тежести в политиката.

Запитана за кой от двамата канадидати за кмет на Пловдив ще гласува в неделя, Дани Каназирева естествено не поиска да сподели, но пък каза, че ако е смятала, че някой от тях трябва да е кмет на града, то тогава самата тя нямаше да се канидатира.

Относно позицията, която ще вземе "Съюз за Пловдив" в бъдещия ОбС на града, Каназирева беше ясна: 

"Ние категорично сме център-дясно и БСП и ДПС не са нашите партии".



(c) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kanazireva-Izbiratelite-na-Suyuz-za-Plovdiv-reshavat-sami-v-nedelya-299414
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.