Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Финансовият отчет на Община Садово е безупречен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:06 / 02.08.2007Коментари ()1035
Сметната палата завери без никакви резерви финансовия отчет на Община Садово за 2006 г, става ясно от становището на директора на Териториалното поделение на държавната институция в Пловдив, изпратено до кмета на Общината Марин Йосифов в края на юли. По закон Сметната палата проверява ежегодно изразходването на бюджетните и други публични средства на общините, научи Plovdiv24.com.

Финансовото състояние на Община Садово е повече от стабилно, не дължим на никого и една стотинка, коментира кметът Марин Йосифов. Според него програмата на Общината за подмяна на канализационната мрежа в село Болярци продължава, престоят и други проекти за управление на водите в Поповица и Чешнегирово, както и за реконструкция на уличната мрежа.

Извършеният одит на Сметната палата включва проверка, анализ и оценка на отчета за изпълнение на бюджета и извънбюджетните сметки и фондове, както и на баланса на Община Садово към 31 декември 2006 г. Заключението на експертите е, че финансовите и стопански операции са извършени в съответствие с нормативните изисквания, не съдържат грешки и нередности, и дават вярна и честна представа за достоверността, законосъобразността и редовността на включената информация в отчета. Същото заключение е направено и за имущественото и финансово състояние на Общината, заради което годишният отчет е заверен без резерви.

 



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Finansoviyat-otchet-na-Obshtina-Sadovo-e-bezuprechen-30294
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.