Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Две кражби от автомобили бяха извършена вчера край Поповица и близо до Първомай
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:32 / 25.08.2007Коментари ()1316
Около 13.30 часа 51-годишен македонски гражданин спрял с товарния си „МАН" на паркинга на ресторант „Косово" край Поповица. Докато мъжът обядвал в заведението, неизвестно лице счупило дясното странично стъкло на камиона и откраднало мобилния телефон и личната карта на шофьора, оставени в кабината.

Същия ден малко след полунощ турско семейство, което пътувало с лек автомобил „Крайслер" в посока Пловдив, спряло за почивка в отбивка близо до Дебърската чешма на пътя Първомай-Пловдив. Два часа по-късно 41-годишния водач и съпругата му се събудила от шум на счупено стъкло. Те успели да видят мъж, който бягал с чантата на жената към спрял наблизо микробус. Съпругът се опитал да подкара крайслера, за да последва микробуса, но установил, че автомобилът му е със спукана предна гума. В чантата, открадната след счупване на стъклото на една от предните врати на колата, е имало 250 евро, дигитална камера, мобилен телефон и лични документи.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Dve-krazhbi-ot-avtomobili-byaha-izvurshena-vchera-krai-Popovica-i-blizo-do-Purvomai-31239
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.