Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кампания в "Централен" за издаване на Европейски здравноосигурителни карти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:25 / 07.03.2012Коментари ()1372
© Plovdiv24.bg
Днес, 07.03.2012 г., в администрацията на район "Централен" за всички служители кметът на район "Централен" г-жа Райна Петрова организира кампания по подаване на заявления за издаване на Европейска здравноосигурителна карта. Всеки гражданин с непрекъснати здравноосигурителни права има право за издаване на безплатна Европейска здравноосигурителна карта. Картата дава право на безплатна спешна и неотложна медицинска помощ в границите на страните от Европейския съюз. Съвместно с ръководството на РУ "Български пощи" е организирано приемането на заявленията от служителите, след което, преди получаването на картата ще се изчака одобрение от РЗОК.

Това е поредното облекчение за служителите от районната администрация, което се организира и насочено към облекчаване на работещите в администрацията. Получените карти ще бъдат лично връчени отново в администрацията срещу подпис в 15-дневен срок.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kampaniya-v-Centralen-za-izdavane-na-Evropeiski-zdravnoosiguritelni-karti-334611
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.