Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Николай Караиванов откри семинар за етно-културните общности в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:53 / 14.10.2007Коментари ()1680
©
Вчера председателят на СДС и кандидат за кмет от коалиция „ДА за Пловдив" Николай Караиванов откри семинар на тема „Етно-културните общности в България и европейското семейство", организиран от гражданско сдружение „Евет". Към участниците в семинара, дошли от всички краища на страната, Караиванов се обърна с думите: „Необходимо е да уважаваме различията в културата, обичаите и традициите, защото чрез тях ще съградим новите принципи на европейската система и нашата нация."

На срещата присъстваха председателят на СДС Пламен Юруков, заместник-председателят на СДС Ергин Ермин и посланикът на Казахстан Тимур Уразаев.
„СДС никога не е комерсиализирал етническия въпрос, защото ние всички заедно трябва да вървим ръка за ръка и да работим съвместно, да се подкрепяме, за да изградим една по-добра България.", допълни своето изявление Николай Караиванов.

От своя страна членовете на пловдивското сдружение „Евет", чийто кръстник е самият Николай Караиванов, изказаха своята пълна подкрепа, като обявиха, че застават зад кандидатурата на му за кмет на Пловдив.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nikolai-Karaivanov-otkri-seminar-za-etno-kulturnite-obshtnosti-v-Bulgariya-33510
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.