Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Двама пияни шофьори предизвикаха катастрофи в Пазарджишко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:21 / 22.10.2007Коментари ()1137
Двама пияни шофьори предизвикаха катастрофи в Пазарджишко, съобщиха от пресцентъра на полицията. Първата от тях станала в събота на бул."Съединение" във Велинград. 56-годишният жител на курорта К.П. навлязъл с "Мерцедес"-а си в лентата за насрещно движение. Там се блъснал в "Нисан", шофиран от 21-годишния му съгражданин. От удара е пострадал возещия се в "Нисан"-а Р.С./19г./ от Велинград, който е настанен в МБАЛ - Пазарджик. Пристигналите на местопроизшествието пътни полицаи от РПУ - Велинград тествали водачите с "дрегер", който при К.П. отчел 1.34 промила.

Аналогичен е и случаят с 21-годишния И.С. от пазарджишкото село Дебращица. След солидна почерпка той и негови приятели решили да се повозят. Качили се в "Мицубиши" и потеглили по пътя за областния град. Младият шофьор обаче загубил управление над автомобила и той се преобърнал в близката нива. В резултат на това са пострадали пътуващите с него М.С./20 г./ и С.В./20/г./, и двамата жители на селото. Младежите са приети за лечение в пазарджишката болница с множество фрактури и наранявания. Униформени от РПУ - Пазарджик тествали И.С. с "дрегер", при което уредът отчел 1.46 промила концентрация на алкохол.

На местопроизшествията са извършени огледи от дежурни групи на полицейските управления във Велинград и Пазарджик. Водят се полицейски производства.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Dvama-piyani-shofyori-predizvikaha-katastrofi-v-Pazardzhishko-33849
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.