Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нагъл шофьор паркира колата си напречно в кръстовище и блокира движението!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:28 / 30.05.2012Коментари ()15322
Двама шофьори блокираха тази сутрин в 10:30 кръстовището на "Васил Априлов" и "Пещерско шосе", пише на пощата на Plovdiv24.bg наш читател и продължава разказа си:

Шофьорът на пежото изпревари гневно на червен светофар събралата се за ляв завой колона на "Пещерско шосе", чакаща да се включи по В. Априлов. След това спря напречно и подкани водача на автомобила зад неговия - черно БМВ - да излезе с жестове.

После започна видимо афектиран да ръкомаха, разхождайки се из насрещното платно и да разговаря оживено по телефона. Имаме известни подозрения дали въпросният водач не е цивилен полицай. Не стана ясно какво е провокирало реакцията и спирането еднолично на движението на оживения булевард. По-късно (след 10-ина минути) шофьорите се изнесоха с автомобилите си с десен завой по В. Априлов по посока Централна гара, но отново спряха на ъгъла на кръстовището (т.е. в кръстовището, пред магазина за дюнери който се вижда и билборда, и преди секцията на светофара).

Ако това е начинът за регулиране на движението и установяване на нарушения, то той е много странен и проблемен за нормалното движение. 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nagul-shofyor-parkira-kolata-si-naprechno-v-krustovishte-i-blokira-dvizhenieto-355502
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.