Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът Славчо Атанасов се среща със студенти от Икономическия колеж
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:10 / 18.12.2007Коментари ()946
© Plovdiv24.com
Утре от 10.30 ч. в Аулата на Колежа по икономика и администрация - Пловдив кметът г-н Славчо Атанасов ще се срещне и разговаря със студентите от Колежа по проблемите на висшето образование в Общината, идеите за развитие на града ни и мястото на младите хора в него.

Кметът откликна на поканата на студентите от Колежа, като това ще бъде неговата първа среща с пловдивски студенти от встъпването му в длъжност.

С тази среща студентите на Икономическия колеж, още в процеса на своята подготовка като експерти в областта на бизнес администрацията, финансите и туризма, заявяват активна гражданска позиция и желание да се включат в развитието на града, преди всичко по отношение на живота на младите хора и реализацията им на трудовия пазар.

"За нас е чест, че г-н Атанасов прие поканата ни за разговор. Имаме много въпроси към него, както и някои интересни предложения. Вярваме, че той ще се вслуша в гласа на младите. Защото ние вярваме, че можем и трябва да бъдем възприемани като важна част от този град и, макар да сме още студенти, можем да бъдем партньори на институциите, щом се стремим към едно и също нещо. А то е - да учим и живеем достойно в Пловдив, както и да имаме реални възможности за реализация.", сподели по повод предстоящата среща Председателят на Студентския съвет към колежа Ивелина Хотова.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-Slavcho-Atanasov-se-sreshta-sus-studenti-ot-Ikonomicheskiya-kolezh-36372
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.