Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Райна Петрова ремонтира ударно улици в Центъра
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:53 / 18.07.2012Коментари ()3325
Ул. "Цар Асен" в Центъра е вече с ново осветление и в по-голямата си част е с ремонтирани тротоарни настилки, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана ясно по време на своеобразното отчитане на място на кметицата Райна Петрова, която представи изпълнените ремонтни дейности и поети преди време ангажименти.
 
Петрова подчерта, че при обхода на района са констатирани много нередности, като например разрушени тротоари, повдигнати шахти и т.н., които вече са отремонтирани извънредно, тъй като за участъка е било планирано само подмяна на осветлението.

Поради липса на средства за оправяне на тротоарите на "Цар Асен", се ползват плочите от Малката Главна, където наскоро стартира подмяна на настилката, поясни кметицата. Инфраструктурата на улицата вече е оправена от едната й страна. Ремонтът на тротоарите от другата страна на "Цар Асен" стартира тези дни, добави още тя. 

В момента се поставя ново улично осветление на 5 улици в района. Стартира и новата поръчка за осветление, по която ще се работи основно ул. "Мадара". Тя е една от трите улици в района, които са в много лошо състояние, коментира Райна Петрова. Вече е изготвен и проект за цялостната реконструкция на улицата, а друга такава е "Бунтовнишка". 

Започва ремонтът и на ул. "Пролет", за която преди време Plovdiv24.bg подаде сигнал до кметицата на "Централен". Освен това ще се ремонтира и "Тодор Каблешков". Паважът от "Райко Даскалов" ще се ползва за изграждането на алеи в двора на детската градина на ул. "Лъджене".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Raina-Petrova-remontira-udarno-ulici-v-Centura-367252
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.